Annons

LINE för Android

 • Fri

 • På Svenska
 • V 14.5.4
 • 4.1

  (2858)
 • Säkerhetsstatus

Softonic-recension

Roligt WhatsApp-alternativ som låter dig ringa och chatta

LINE låter dig rings, chatta och skicka bilder till andra gratis, från din smartphone eller dator, samt följa företag och kändisar och dela uppdateringar med vänner i en social nätverksstil Timeline.

Chatta och dela för att ansluta med dina vänner

LINE låter dig chatta med dina vänner och göra gratis video- och röstsamtal till andra användare av tjänsten. Det inkluderar möjligheten att göra samtal mellan Android- och iPhone-versionerna av LINE. Du kan också göra premiumsamtal till dina icke-LINE-kontakter från appen, eller blockera eller dölja kontakter du inte vill kunna kontakta dig.

Hidden Chat är en Snapchat-liknande funktion där du kan skicka tidsbegränsade säkra meddelanden som bara visas under en bestämd tid när mottagaren har öppnat dem.

Appen har också en Tidslinjefunktion som ger den en känsla av ett socialt nätverk, eftersom dina vänner som använder LINE kan gilla och kommentera det du postar. Du kan skriva ett inlägg eller dela en bild och en sticker. Företag och kändisar använder nu LINE så att du kan lägga till dem som kontakter för att hålla koll på vad dina favoritkändisar gör eller vad affärer, varumärken eller restauranger har att erbjuda.

Om inte många av dina vänner använder LINE kan du skaka din telefon (eller bara röra skärmen) för att hitta slumpmässiga personer att chatta med i närheten.

Det finns massor av stickers, emojis och teman att välja mellan, och LINE har också skapat många spin-off-appar som låter dig spela spel, ta foton och mer. Du kan nu välja om du vill ta emot meddelanden från dessa länkade appar.

Högkvalitativa samtal

LINE är enkelt att komma igång med och du kan registrera dig med ditt telefonnummer eller e-postadress (det senare alternativet ger dig bara tillgång till textchatt).

Röst- och videosamtalsfunktionerna i LINE fungerar mycket bra och ljudkvaliteten är utmärkt. Det finns en liten fördröjning i samtal både via WiFi och 3G, men kvaliteten är fortfarande bättre än både fring och Skype.

Textchatt i LINE är enkelt, med stöd för gruppchattar med upp till 100 personer och ett bra urval av emoticons att lägga till i dina konversationer. Till skillnad från WhatsApp kan du chatta mellan skrivbords- och mobilversionerna av applikationen.

LINES ökade fokus på grupper, tidslinjer och andra sociala element har också introducerat många nya funktioner. Dessa inkluderar gruppsamtal, att lägga till bilder i kommentarer, att spela in och ladda upp videor samt att ringa personer direkt från aviseringar.

Användargränssnittet innehåller så många alternativ att du kan gå vilse och inte kunna komma tillbaka till startsidan eller dina tidigare chattar. Detta gäller särskilt från tidslinjen.

Nu med integration av artificiell intelligens

OpenAIs ChatGPT API, den mest populära och mest använda chattboten baserad på artificiell intelligens, kan nu användas inom LINE-appen. Med smeknamnet AI Chat-kun kan användarna njuta av den fullständiga versionen av chattjänsten utan att behöva lämna appen. Användare kan skicka in nästan vilket kommando som helst - från att skriva 3000-ords essäer, be om råd, skapa en reseplan, skapa e-postmallar, slå upp recept och mycket mer.

Medan majoriteten av LINE-användare är japanska är ChatGPT-funktionen endast tillgänglig på engelska och optimerad för datorer - därför kan icke-engelsktalande och mobila användare stöta på vissa svårigheter vid användning av den integrerade AI-tjänsten.

Mer än bara en vanlig chattapp

LINE är ett intressant alternativ till appar som WhatsApp, Tango och Viber, eftersom det låter dig göra video- och ljudsamtal av god kvalitet på din telefon gratis samtidigt som det erbjuder några extra funktioner, som tidsbegränsade meddelanden och en hel rad länkade appar. Sammantaget erbjuder LINE dig många funktioner i bara en app samtidigt som den fungerar smidigt och är lätt att använda.

FÖRDELAR

 • Bra samtal kvalitet
 • Gruppchatt med upp till 100 personer
 • Brett urval av emoticons
 • Fungerar på både mobila och stationära plattformar
 • ChatGPT integration

NACKDELAR

 • Inga alternativ att ta bort kontakter

Finns även på andra plattformar

Program tillgängligt på andra språk


LINE för Android

 • Fri

 • På Svenska
 • V 14.5.4
 • 4.1

  (2858)
 • Säkerhetsstatus


Användarrecensioner om LINE

Har du provat LINE? Var den första att lämna din åsikt!


Annons

Lagar som rör användningen av denna programvara varierar från land till land. Vi uppmuntrar eller accepterar inte användningen av detta program om det strider mot dessa lagar.