Annons

LINE för iPhone

 • Fri

 • På Svenska
 • V 14.5.0
 • 4.1

  (750)
 • Säkerhetsstatus

Roligt WhatsApp-alternativ som låter dig ringa och chatta gratis

LINE låter dig ringa, chatta och skicka foton till andra gratis, från din smartphone eller dator, samt följa företag och kändisar, och dela uppdateringar med vänner i en socialt nätverksliknande Tidslinje.

Högkvalitativa samtal

LINE är lätt att installera, vilket gör att du kan registrera dig med ditt telefonnummer eller e-postadress (det senare alternativet ger endast tillgång till textchatt).

Röst- och videosamtalsfunktionerna i LINE fungerar mycket bra och ljudkvaliteten är utmärkt. Det finns en liten fördröjning i samtalen både via WiFi och 3G, även om kvaliteten fortfarande är bättre än både fring och Skype.

Att chatta med text i LINE är enkelt, med stöd för gruppchattar med upp till 100 personer och ett bra urval av emotikoner att lägga till i dina konversationer.

Användargränssnittet inkluderar så många alternativ att du kan hamna vilse och inte kunna komma tillbaka till startsidan eller dina tidigare chattar. Detta gäller särskilt från Timeline.

Nu med integration av artificiell intelligens

OpenAIs ChatGPT API, den mest populära och mest använda artificiell intelligensbaserade chattboten, kan nu avnjutas inom LINE-appen. Med smeknamnet AI Chat-kun gör integrationen att användarna kan njuta av den fullfjädrade versionen av chattjänsten utan att behöva lämna appen. Användare kan skicka in nästan vilken som helst kommando – från att skriva 3000-ords essäer, be om råd, skapa en reseplan, skapa e-postmallar, leta efter recept och mycket mer.

Även om majoriteten av LINE-användare är japanska, är ChatGPT-funktionen endast tillgänglig på engelska och optimerad för PC – därmed kan icke-engelsktalande och mobilanvändare stöta på några svårigheter vid användning av den integrerade AI-tjänsten.

Mer än bara din genomsnittliga chattapp

LINE är ett intressant alternativ till appar som WhatsApp, Tango och Viber, eftersom det låter dig göra högkvalitativa video- och ljudsamtal på din telefon gratis samtidigt som det erbjuder några extra funktioner, som tidsbegränsade meddelanden och en hel mängd länkade appar. Totalt sett erbjuder LINE dig många funktioner i bara en app samtidigt som den fortfarande fungerar smidigt och är lätt att använda.

LINE ger dig möjlighet att chatta med dina vänner, samt göra gratis video- och röstsamtal till andra användare av tjänsten. Detta inkluderar möjligheten att ringa samtal mellan Android- och iPhone-versioner av LINE. Du kan också göra premium-samtal till dina icke-LINE-kontakter från inom appen eller blockera eller dölja kontakter du inte vill kunna kontakta dig via appen.

Snap Movie-funktionen i LINE låter dig fånga något i några filmrutor, lägga till bakgrundsmusik och sedan dela det med dina vänner.

Appen har också Tidslinjefunktionen, vilket ger den en känsla av ett socialt nätverk, eftersom dina vänner som använder LINE kan gilla och kommentera det du postar. Du kan skriva ett inlägg eller dela en bild och en sticker. Företag och kändisar använder nu LINE så att du kan lägga till dem som kontakter för att hålla koll på vad dina favoritkändisar gör eller vad affärer, varumärken eller restauranger har att erbjuda.

LINE har lagt till en förslagsfunktion som visar klistermärken eller emoji relaterade till inmatningstexten och det stödjer nu arabiska. Du kan också använda chattrumsökfunktionen, dölja chattrum från din chattrumslista och skapa LINE Premium Call-genvägar.

Ändringar

 • LINE har lagt till en förslagsfunktion som visar klistermärken eller emoji relaterade till inmatningstexten och det stödjer nu arabiska. Du kan också använda chattrumsökfunktionen, dölja chattrum från din chattrumslista och skapa LINE Premium Call-genvägar.

LINE förändrar kommunikationen runt om i världen, vilket gör att du kommer närmare din familj, vänner och kära - utan kostnad.

Med röst- och videosamtal, meddelanden och en obegränsad variation av spännande klistermärken kommer du kunna uttrycka dig på sätt som du aldrig tidigare trott var möjligt. Med över 600 miljoner användare världen över kommer LINE:s ständigt expanderande plattform fortsätta att erbjuda spännande nya upplevelser och bekvämlighet.

LINE:s Nya Funktioner

Håll Koll på Dina Saker med Keep: Spara meddelanden, foton och videor i Keep och dela dem enkelt med vänner.

LINE:s Huvudfunktioner

Gratis röst- och videosamtal: Använd din dator eller smartphone för att hålla kontakten med vänner och familj både hemma och utomlands, eller håll ett affärsmöte på språng!

Direktmeddelanden var som helst: Konversation är bara ett tryck bort. Pigga upp det med LINE:s spännande samling av klistermärken eller skicka bilder, videor och till och med GPS-koordinater för att låta dina vänner veta vad du har för dig.

En fullfjädrad social nätverkstjänst: Posta dina dagliga aktiviteter på din Tidslinje eller kommentera dina vänners inlägg.

Gruppkonversationer: Dela viktig information med dina kollegor eller prata om gemensamma intressen med dina närmaste vänner.

Hitta nya uttryck i Klistermärkesbutiken: Världens största samling av klistermärken innehåller kända och unika karaktärer från hela världen för att låta dig uttrycka dig precis som du vill.

Håll dig informerad med LINE officiella konton: Anslut direkt med dina favoritkändisar och företag genom att lägga till deras officiella konton som vänner.

Anslut till nya appar: LINE ger en ingång till underhållnings- och livsstilsappar som kommer att underhålla dig och ge ny bekvämlighet till ditt liv.

FÖRDELAR

 • Bra samtal kvalitet
 • Gruppchatt med upp till 100 personer
 • Brett urval av emotikoner
 • Fungerar på mobila och stationära plattformar
 • ChatGPT integration

NACKDELAR

 • Inga alternativ för att ta bort kontakter

Finns även på andra plattformar

Program tillgängligt på andra språk


LINE för iPhone

 • Fri

 • På Svenska
 • V 14.5.0
 • 4.1

  (750)
 • Säkerhetsstatus


Användarrecensioner om LINE

Har du provat LINE? Var den första att lämna din åsikt!


Annons